Laatikkorahti

Warehouse image

Laatikkorahti / Varasto-osoite

Finn-us Logistics tarjoaa asiakkailleen oman täysin ilmaisen henkilökohtaisen varasto-osoitteen USA:ssa. Voit itse tilata varasto-osoitteeseesi tavaraa ja me lähetämme ne merikontissa Suomeen. Maksat ainoastaan merirahdista. Laatikkorahdin toimitusaika on noin 7-8 viikkoa vastaanottoilmoituksesta Los Angelesin tai Houstonin rahtiterminaaliin.

Henkilökohtainen varasto-osoite on käytettävissä ainoastaan Los Angelesin ja Houstonin toimipisteistä. New Yorkkiin vastaanotamme yksittäisiä lähetyksiä sopimuksen mukaan. (Ota yhteyttä asiakaspalveluun jos tarvitset rahtipalveluita New Yorkin terminaalista.)

 

Luo varasto-osoite

 


Kun olette saaneet sähköpostitse oman henkilökohtaisen asiakasnumeron, voitte tilata tavaraa suoraan omaan varasto-osoitteeseenne, joka on seuraavanlainen:

FIN-ASIAKKAAN NIMI (lisätkää FIN-liite etunimen eteen tilausta tehdessänne)
ATTN: Henkilökohtainen asiakasnumero (yleensä tilauksessa on ATTN-kenttä. Jos näin ei ole, käyttäkää esim. osoitekentän toista riviä)
10077 Wallisville Rd
Houston,TX, 77013

Esimerkki
FIN-Matti Meikäläinen
ATTN:123456
10077 Wallisville Rd
Houston, TX, 77013

 

 

HUOM! Finn-us Logistics ei hoida maakuljetuksia laatikkorahdille, eikä myöskään myy tuotteita. Yleensä internetkauppaa tekevät yritykset hoitavat maarahtikuljetukset edullisesti, usein jopa ilmaiseksi toimipisteeseemme. Jos myyjä ei pysty toimittamaan ylikokoisia/painavia tuotteita, avustamme niissä tarpeen mukaan.

 

 

Lentorahti

Emme toimita lentorahtia tällä hetkellä.